ACTIVITĂȚI DE MENTORAT PENTRU DOCTORANZI ȘI TINERI CERCETĂTORI

You are currently viewing ACTIVITĂȚI DE MENTORAT PENTRU DOCTORANZI ȘI TINERI CERCETĂTORI

ACTIVITĂȚI DE MENTORAT PENTRU DOCTORANZI ȘI TINERI CERCETĂTORI

  • Post category:Activitate

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

                Doctoranzi și tineri cercetători științifici din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport ai Universității „Ovidius” din Constanța au participat în data de 20 martie 2024 la o activitate de mentorat și instruire în cercetarea științifică desfășurată în cadrul proiectului: Înființarea și dezvoltarea CENTRULUI REGIONAL SUD-EST PENTRU ORIENTAREA ÎN CARIERA DE CERCETĂTOR – AD. AUGUSTA – cod 2/16.11.2022, Finanțat prin  Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel nr. PNRR-III-C9-2022-I10.

            Au fost dezbătute împreună cu Coordonatorul al activităților de consiliere avansată pentru cariera de cercetător științific – doamna Prof. univ. dr. Rodica Enache,  aspecte privind abordările interdisciplinare în cercetarea științifică, rolul dialogului între specialiștii din domeniile educație fizică și psihologie în scopul optimizării intereselor profesionale și competențelor academice ale studenților. Colegii din Facultatea de Educație Fizică și Sport participă la numeroase proiecte și competiții internaționale, realizând studii comparative pentru dezvoltarea calităților psiho-motrice ale adolescenților și tinerilor, îmbunătățirea stării de sănătate și a rezistenței la efort.

            Aprecieri și mulțumiri domnului Decan Prof. univ. dr. Ionel Melenco și întregului colectiv de cadre didactice tinere care au răspuns cu entuziasm și interes invitației noastre!

––

Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA” (cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM – Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!”

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

https://mfe.gov.ro/pnrr/           https://www.facebook.com/PNRROficial/

Distribuie acest articol