Comunicat de presă | Cafeneaua Științei – eveniment interactiv despre direcțiile noi de cercetare în domeniul medical, la Universitatea Ovidius din Constanța

You are currently viewing Comunicat de presă | Cafeneaua Științei – eveniment interactiv despre direcțiile noi de cercetare în domeniul medical, la Universitatea Ovidius din Constanța

Comunicat de presă | Cafeneaua Științei – eveniment interactiv despre direcțiile noi de cercetare în domeniul medical, la Universitatea Ovidius din Constanța

  • Post category:Activitate

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

Universitatea Ovidius din Constanța organizează în data de vineri, 23 februarie 2024, evenimentul Cafeneaua Științei cu tema „Noi direcții de cercetare privind stresul, reziliența și metode de comunicare în domeniul medical”, ce se va desfășura în Amfiteatrul Facultății de Medicină, (Campus corp B), începând cu ora 14.00.

„Evenimentul Cafeneaua Științei  face parte din activitățile de promovarea cercetării și atragerea tinerilor în cariera de cercetător din cadrul Proiectului „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA”.

Invitați:

Acest eveniment nu doar că oferă o platformă pentru prezentarea cercetătorilor, ci și un mediu propice pentru schimbul de idei, consolidarea colaborărilor și stimularea interesului tinerilor pentru cercetare.” precizează prof. univ. dr. Elena Danteș, directorul proiectului.

Participarea la Cafeneaua Științei este deschisă atât doctoranzilor, cât și cadrelor didactice din domeniul medical și psihologie.

Înscrierea la Cafeneaua Științei se poate realiza până la data de 15 februarie 2024, ora 16.00, accesând link-ul: https://forms.gle/sNtzpVMd4WXNg66H8.   

––

Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA” (cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM – Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!”

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

https://mfe.gov.ro/pnrr/           https://www.facebook.com/PNRROficial/

Distribuie acest articol