ACTIVITĂȚI DE CONSILIERE PENTRU STUDENȚI ȘI MASTERANZI

You are currently viewing ACTIVITĂȚI DE CONSILIERE PENTRU STUDENȚI ȘI MASTERANZI

ACTIVITĂȚI DE CONSILIERE PENTRU STUDENȚI ȘI MASTERANZI

  • Post category:Activitate

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

           Studenții Universității “Ovidius” din Constanța de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și Facultatea de Matematică și Informatică au participat cu interes la activitățile de consiliere pentru cariera de cercetător științific în Proiectul: Înființarea și dezvoltarea CENTRULUI REGIONAL SUD-EST PENTRU ORIENTAREA ÎN CARIERA DE CERCETĂTOR – AD. AUGUSTA – cod 2/16.11.2022, Finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel nr. PNRR-III-C9-2022-I10.

          Psihologii experți în cadrul proiectului Lect.univ.dr. Mariana Floricica Călin, Lect.univ.dr. Claudia Sălceanu, Conf.univ. dr. Laura Giurgiu, Lect.univ.dr. Mihaela Sandu au aplicat studenților o serie de teste psihologice și chestionare pentru evaluarea intereselor profesionale, a trăsăturilor de personalitate și pentru orientarea în cariera de cercetător științific.

           Împreună cu consilierii în carieră Conf.univ.dr. Cristian Petre și Conf.univ.dr. Gabriela Badea au fost dezbătute aspecte privind exigențele conceperii și redactării unor articole științifice, etica cercetării științifice, creșterea motivației pentru dezvoltarea profesională continuă și importanța stagiilor internaționale de practică și documentare științifică.

           La Universitatea “Ovidius” din Constanța dezvoltăm permanent competențele științifice și respectăm etica profesională!

––

Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA” (cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM – Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!”

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

https://mfe.gov.ro/pnrr/           https://www.facebook.com/PNRROficial/

Distribuie acest articol