Comunicat de presă | Dezbatere despre diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical, la Universitatea Ovidius din Constanța

You are currently viewing Comunicat de presă | Dezbatere despre diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical, la Universitatea Ovidius din Constanța

Comunicat de presă | Dezbatere despre diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical, la Universitatea Ovidius din Constanța

  • Post category:Activitate

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

Universitatea Ovidius din Constanța organizează în data de sâmbătă, 24 februarie 2024, evenimentul tip dezbatere „Consilierea în cariera de cercetător: Diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical”, ce se va desfășura în Amfiteatrul Facultății de Medicină, (Campus corp B), începând cu ora 09.00.

„Evenimentul face parte din activitățile privind organizarea de evenimente tip dezbatere cu participarea diverșilor actori locali, axate pe concepte derivate din cercetare și a consecințelor acestora pentru viața comunității din cadrul Proiectului „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA”.

Moderatorii evenimentului:

Evenimentul va servi nu doar ca o platformă de prezentare, ci și ca un mediu propice pentru împărtășirea ideilor, consolidarea echipelor noastre pentru a duce proiectul AD. AUGUSTA către noi orizonturi de succes.” precizează prof. univ. dr. Elena Danteș, directorul proiectului.

La eveniment sunt așteptați doctoranzi și cadre didactice de cercetare din domeniul medical.

––

Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA” (cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM – Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României!”

PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

https://mfe.gov.ro/pnrr/           https://www.facebook.com/PNRROficial/

Distribuie acest articol